середа, 23 лютого 2022 р.

ENGin for Educators!

 Чудова новина для вчителів гімназії "Троєщина", учні яких є учасниками міжнародного проєкту "ENGin"!

Ось дослівна частина листа, який я отримала від команди ENGin:
"Саме Вам та вчителям/викладачам англійської мови вашого навчального закладу ми пропонуємо унікальну можливість взяти участь у нашому пілотному етапі ENGin for Educators!
У рамках цієї програми ви, як і ваші учні, зможете працювати в парі з волонтером-іноземцем, який вільно розмовляє англійською мовою, для щотижневих 1-годинних онлайн-сесій. Ми надамо матеріали для обговорення і планування ваших розмов, але ви зможете налаштувати свої сесії відповідно до ваших цілей і потреб.
Щоб приєднатися до програми, необхідно заповнити анкету https://docs.google.com/.../1FAIpQLScjLTOwC3oJ00.../viewform Тоді ми запросимо вас на коротке інтерв’ю у Zoom.
Зауважте, що ця пілотна програма доступна лише для вчителів англійської мови наших організацій-партнерів."
_________
Гімназія "Троєщина" працює у проєкті з вересня 2021 на основі договору між Фундацією Манофф та гімназією, що дає учням можливість спілкуватись з однолітками один на один на постійній основі.
А тепер триває реєстрація не лише гімназистів, але й вчителів для щотижневого спілкування з англомовними друзями! Задоволення всім від підвищення свого рівня володіння англійською мовою та знайомства з новими друзями!


Немає коментарів:

Дописати коментар