четвер, 11 квітня 2024 р.

News from ENGin!

 Дорогі партнери програми ENGin!

Від імені всієї команди ENGin хочемо висловити вам вдячність за довготривалу взаємодію та співпрацю в програмі ENGin, яка сприяє покращенню та вивченню англійської мови для українських учнів та студентів, доступу до академічних та професійних можливостей, які допомогають всебічно розвивати українську молодь.


Зокрема завдяки вашій підтримці ми змогли досягти протягом 2023 року відмітку у 21,000 тисяч студентів. Далі тільки більше! 


Проте інформуємо вас, що після кількох експериментальних спроб в 2024 році програма ENGin змінює роботу в напрямку партнерств програми ENGin, що стосуватиметься шкіл, університетів, освітніх центрі, громадських організацій та інших наших партнерів.


З 14 квітня 2024 року партнерський напрям припиняє свою діяльність, проте ви надалі можете використовувати можливості цієї програми. Для усіх існуючих і нових учасників від 9-17 років програма надалі є і залишається безкоштовною. Усі нові бажаючі учасники від 18 років та без вікових обмежень зможуть приєднатись до програми за одноразовим благодійним внеском.

Надалі ми просимо Вас та усі інші навчальні заклади та організації, що працюють з молоддю використовувати спеціальну сторінку, що регулярно оновлюватиметься: https://www.enginprogram.org/partner-schools

Окрім цього зміни означають, що:

  • всі меморандуми, які були підписані з усіма партнерами (школи, університети, освітні центри, громадські організації тощо), можна вважати такими, що припиняють свою дію протягом 14 днів з моменту надсилання нами цього листа.

  • Надалі ми не зможемо надавати вам  підтримку з боку менеджера з партнерств, проте ви можете звертатися до служби підтримки info@enginprogram.org з питань щодо організаційних чи технічних аспектів участі у програмі ENGin

  • Всі інформаційні та промоційні матеріали про ENGin залишатимуться доступними для вас.

  • Ваші сторінки, які ми створювали для кожного з вас на платформі ENGin https://app.enginprogram.org/#/ будуть доступними для вас ще 1 місяць. На них ви зможете переглядати статус реєстрації ваших учнів,студентів на платформі ENGin


Ще раз хочемо вам щиро подякувати за те, що пройшли разом з нами шлях становлення та масштабування нашої програми ENGin.

____________________

Щиро,
Щербань Сергій менеджер з партнерств та команда ENGin


понеділок, 27 листопада 2023 р.

Do you remember the steps of registration?

Продовжується реєстрація учасників ENGin у 2023-2024 н.р.:  Інструкція покрокової реєстрації

Важливо, щоб учні обов'язково вказали, що вони реєструються через навчальний заклад та вказали нашу гімназію. Не всі учні зразу зможуть пройти реєстрацію-співбесіду, тому що багато бажаючих, а програма має щоденно виставлений ліміт. Тому учням, можливо, доведеться зробити декілька спроб.

До уваги батьків: Лист-ознайомлення для батьків 

Відео про те, як все починалось та мета ENGin

середа, 10 травня 2023 р.

Final ENGin Conference 2022-2023 Video!

9 травня учні 7-8 класів гімназії "Троєщина" та їхня гостя з США поділились враженнями від участі у міжнародному проєкті ENGin, мета якого - побудувати покоління українців, які вільно володіють англійською мовою, щоб сприяти економічному розвитку країни. Завдяки Меморандуму, підписаному в 2021 році директором гімназії В.Солопенком та засновницею ENGin Катериною Манофф гімназисти мають можливість щотижня спілкуватись з англомовними однолітками один на один, не лише поліпшуючи свою англійську, але і розширюючи свій кругозір, світосприйняття та заводячи нових друзів.

середа, 3 травня 2023 р.

Welcome to ENGin Zoom Conference!

Final ENGin Zoom conference of Troyeshchyna Gymnasium students participating in the ENGin international project with their English-speaking friends (Teachers: N. Byzova, T. Savchenko, L. Petrenko, T. Kondratenko, T. Tsarenko, O. Baida, O. Shatrova, T. Pokotylo, N. Mozgova) will be held on 9 May 2023 at 9 pm Kyiv time.

The students are welcome to join and give a 3 minute talk about the following:

1) When did you join ENGin?
2) What are the best memories of your ENGin work?
3) Has your English improved? (Is your English getting better?) How?
4). What else would you like to say?

PS

Tell your teacher about your decision to participate and add your email address. The day before the conference you'll get a link to the Zoom conference!

середа, 14 вересня 2022 р.

Welcome to ENGin 2022-2023!

У 2022-2023 н.р. учні гімназії "Троєщина" (віком від 10 років і старше) продовжують працювати у міжнародному проєкті ENGin і практикують спілкування англійською один на один з носіями мови на основі договору, підписаного директором В.Солопенком і засновницею ENGin К.Манофф у 2021 р.!

______________

Всі, хто працювали у минулому навчальному році і хочуть продовжити спілкування з новим англомовним волонтером після літньої перерви чи викликаною війною, вам достатньо написати про своє бажання за адресою info@enginprogram.org 
________________________
Новим учасникам слід
- зареєструватись, вказавши назву школи;
https://app.enginprogram.org/
- далі вам прийде запрошення на співбесіду;
- після успішної співбесіди вас запросять на зустріч, в якій ви довідаєтесь все про програму, зможете задати питання;
- після цього ви підпишете угоду про співпрацю;
- зрештою вас чекає задоволення від безкоштовного спілкування з англомовним однолітком щотижня протягом години.
____________________



субота, 18 червня 2022 р.

Now ENGin is a program for Ukrainians aged 10 to 35!!!

Важлива і чудова новина!!!!

Тепер ENGin - програма для українців віком від 10 до 35 років!

Коло учасників розширюється!

середа, 23 лютого 2022 р.

ENGin for Educators!

 Чудова новина для вчителів гімназії "Троєщина", учні яких є учасниками міжнародного проєкту "ENGin"!

Ось дослівна частина листа, який я отримала від команди ENGin:
"Саме Вам та вчителям/викладачам англійської мови вашого навчального закладу ми пропонуємо унікальну можливість взяти участь у нашому пілотному етапі ENGin for Educators!
У рамках цієї програми ви, як і ваші учні, зможете працювати в парі з волонтером-іноземцем, який вільно розмовляє англійською мовою, для щотижневих 1-годинних онлайн-сесій. Ми надамо матеріали для обговорення і планування ваших розмов, але ви зможете налаштувати свої сесії відповідно до ваших цілей і потреб.
Щоб приєднатися до програми, необхідно заповнити анкету https://docs.google.com/.../1FAIpQLScjLTOwC3oJ00.../viewform Тоді ми запросимо вас на коротке інтерв’ю у Zoom.
Зауважте, що ця пілотна програма доступна лише для вчителів англійської мови наших організацій-партнерів."
_________
Гімназія "Троєщина" працює у проєкті з вересня 2021 на основі договору між Фундацією Манофф та гімназією, що дає учням можливість спілкуватись з однолітками один на один на постійній основі.
А тепер триває реєстрація не лише гімназистів, але й вчителів для щотижневого спілкування з англомовними друзями! Задоволення всім від підвищення свого рівня володіння англійською мовою та знайомства з новими друзями!


понеділок, 31 січня 2022 р.

Great news: Registration goes on in February!

Зросла кількість вчителів та учнів гімназії "Троєщина", які стали учасниками програми ENGin у січні 2022. Зростає і кількість тих, хто бажає ще долучитися до проєкту. Тож у лютому ENGin продовжує реєстрацію!

Зразок заяви: 

                                              Вчителю англійської мови гімназії "Троєщина"         
                                              Прізвище та ініціали вчителя
                                              Прізвище та ініціали батька або матері учня

                                              Заява

Порошу надати можливість моєму сину/дочці_____(прізвище та ім'я учня/учениці) взяти участь у проєкті ENGin.
У випадку успішного проходження моїм сином/дочкою співбесіди на участь у проєкті я погоджуюся з умовами його/її подальшого  щотижневого безкоштовного спілкування з домашнього комп'ютера з англомовним волонтером протягом трьох місяців з можливістю продовження до кінця навчального року (раз в тиждень по 60 хвилин або двічі в тиждень по 30 хвилин) і беру на себе відповідальність за технічне обладнання та безпеку зустрічей.

                            Дата                Підпис      Прізвище та ініціали батька/матері

неділя, 9 січня 2022 р.

ENGin? - Yes! Don't miss the registration!

В гімназії "Троєщина" з 10 по 28 cічня 2022 року триває реєстрація учасників другого етапу міжнародного проєкту "ENGin". Google форму для реєстрації отримують тільки ті учні, батьки яких подали заяву на участь. Заяви приймаються до 28 січня 2022 року включно за умови, що учневі вже є повних 13 років за віком, оскільки цей проєкт передбачений для учнів та студентів віком від 13 до 22 років.)

Зразок заяви: 
Вчителю англійської мови гімназії "Троєщина"         
                                              Прізвище та ініціали вчителя
                                              Прізвище та ініціали батька або матері учня

                                              Заява

Порошу надати можливість моєму сину/дочці_____(прізвище та ім'я учня/учениці) взяти участь у проєкті ENGin.
У випадку успішного проходження моїм сином/дочкою співбесіди на участь у проєкті я погоджуюся з умовами його/її подальшого  щотижневого безкоштовного спілкування з домашнього комп'ютера з англомовним волонтером протягом трьох місяців з можливістю продовження до кінця навчального року (раз в тиждень по 60 хвилин або двічі в тиждень по 30 хвилин) і беру на себе відповідальність за технічне обладнання та безпеку зустрічей.

                            Дата                Підпис      Прізвище та ініціали батька/матері

пʼятниця, 24 грудня 2021 р.

Congrats for ENGin team from Troyeshchyna Gymnasium 🎉

 Dear ENGin volunteers,

We are so happy to congratulate you on the coming Christmas and 2022. We are really glad to work with y’all. We are so thankful for the idea to make this year much brighter and interesting by helping us with learning English with such nice people. We wish you health and wealth, wish you love for life and love for yourself, good school performance and new achievements in life. And we’re sending to you our Ukrainian Christmas Carol. May the good times and treasures of the present become the golden memories of tomorrow. Wish you lots of love, joy and happiness. And of course, stable internet connection.